Zonwering

Heerlijk hoor dat zonnetje, maar vaak moeten we toch zorgen dat de hinderlijkste stralen buiten blijven. Op het gebied van zonwering kun je bij Paul van Wees alle kanten op. Buiten door middel van zonneschermen, markiezen en screens, binnen in de vorm van jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen en shutters. De diverse merken zoals onder andere Sunway, Verosol alsook een voordelig huismerk zijn ruim vertegenwoordigd. Elk hebben ze hun eigen collecties en hun eigen specifieke uitvoeringen.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn strak, tijdloos en stijlvol en zijn een vrijwel overal toepasbare vorm van zonwering, ook in vochtige ruimtes als badkamers en keukens. Jaloezieën zijn er in veel materiaalsoorten zoals aluminium, kunststof en hout, uitvoeringen van smal tot breed, en honderden kleuren en dessins om uit te kiezen. Door de eenvoudige bediening kunt u ‘spelen met licht’, voor uw eigen privacy, warmte, lichtinval en verduistering.

Gordijnjaloezieën of lamellen

Gordijnjaloezieën bieden een optimale lichtregeling en zijn daardoor extra geschikt voor grotere ramen, schuifpuien en ruimtes met beeldschermen. Lamellen zijn in alle denkbare kleuren en in een scala aan dessins leverbaar, en zijn veelal uitgevoerd in aluminium, kunststof of stof, in diverse breedtes waardoor elke keer een andere sfeer gecreëerd kan worden.

Rolgordijnen

Met rolgordijnen kun je een ruimte optimaal verduisteren of een kleuraccent geven. Door de geringe afmeting kunnen rolgordijnen goed worden weggewerkt en opgerold gaat er vaak geen daglicht verloren. Met cassettes, schulpen, biezen en roedes kunnen rolgordijnen een klassiek, romantisch of modern beeld in de kamer creëren. Met duo-rolgordijnen kunnen de privacy en de lichtinval gevarieerd worden door middel van om en om transparante en gesloten horizontale banen.

Plissés en duettes

Plissés en duettes zijn geplisseerde stoffen variërend van ultra transparant tot verduisterend. De goede lichtreflecterende en isolerende eigenschappen, en de verschillende montagemogelijkheden maken ze ideaal voor onder andere serres en grotere of hellende raampartijen. Plissés en duettes zijn in veel gevallen vochtbestendig, vuilwerend en duurzaam.