tapijt en karpetten

Met de blote voeten door het huis lopen en elke keer een zachte voetstap op een heerlijk vol tapijt.. Sommige dingen vervelen nooit.

Hoogpolig tapijt is heerlijk en uitermate geschikt voor een slaapkamer maar is vanuit praktisch oogpunt soms minder geschikt voor een woonkamer. Andere soorten tapijt zijn daarentegen zeer geschikt voor woonkamers, trappen of andere ruimten die veel gebruikt worden. Bij intensief gebruik of wanneer er kinderen aanwezig zijn zal tapijt eerder vies worden, het is dan verstandig om een tapijt te zoeken dat intensief gereinigd kan worden zonder dat de kleur van de vezel wordt aangetast!

Voor kinderen kan het bouwen van een treinrails of hoge duplo toren kan daarentegen een uitdaging zijn op een hoogpolig tapijt.. Voor een toekomstig metselaar of die wel lekker op de grond wil spelen kan een laagpolig tapijt misschien beter geschikt zijn.

Zo kunnen er heel veel zaken zijn om rekening mee te houden bij het kiezen van het juiste tapijt.

Wanneer u niet voor de komende jaren vast wilt zitten aan een bepaald tapijt maar wel verliefd bent geworden op een bepaalde kwaliteit of u een deel van een ruimte wilt accentueren kunt u ook kiezen voor een (maat)karpet. Dit kan ook uitstekend in combinatie met een van onze harde vloeren of bestaande vloer ongeacht het materiaal!

Van ieder type tapijt kunnen we een karpet maken met een mooie luxe afwerking of laat onze bijzondere en verrassende karpetstalen eens door uw vingers gaan. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om zelf een karpet samen te stellen aan de hand van tientallen stalen met kleuren, materialen en vezels in allerlei hoogtes en structuren!

Bijzondere kleuren, structuren, afwerking en een persoonlijke touch maken onze karpetten een absolute eye-catcher jouw interieur.