Kasten

Kasten

Geen kast is mooier dan een die u zelf heeft ontworpen. Bij Paul van Wees kunt u terecht voor kwaliteitskasten van VTH. Deze kasten worden door u, of samen met Paul van Wees, samengesteld en ingemeten waardoor deze altijd perfect passen in uw slaap- of kleedkamer.

Maatwerk

De kasten worden ingemeten door een expert waardoor deze altijd perfect zal passen in uw ruimte. Hierbij is een schuin plafond of schuine wand geen probleem!

Schuifdeurkast of draaideurkast

Een ongebruikelijke hoogte of gewoon mooier om een volledige wand als kast te gebruiken? Gebruik dan een schuifdeurkast. Deze wordt zonder te schroeven op de vloer geplaatst. Met een profiel op het plafond wordt dit netjes afgewerkt zodat er niets meer van de muur achter de kast te zien is en u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte er achter!

Een (kamerhoge)kast met draaideuren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Ook hierin is er weer uit veel afwerkdetails te kiezen en zal het een gepersonaliseerde creatie worden.

Helemaal gepersonaliseerd

Kasten van VTH worden volledig door u samengesteld. Strakke witte kastdeuren of liever een hout structuur? Een spiegelwand of mat zwarte deur? Of allebei!

Veel overhemden? Dan heeft u behoefte aan een extra hang gedeelte. Omdat ook het interieur van de kast door u wordt samengesteld zal deze precies aan uw wensen voldoen.

Verlichting, grepen, kleur van de profielen, kleur van het interieur, alles komt aan bod en zal samenkomen in uw eigen samengestelde kast!