Harde vloeren in Amsterdam

Bent u op zoek naar een specialist voor harde vloeren in Amsterdam? Dan bent u bij Paul van Wees Interieur aan het juiste adres! Paul van Wees is de interieurspecialist en projectinrichter van huis uit. In onze winkel in Badhoevedorp hebben wij een prachtig ingerichte showroom met onder meer vloerbedekking, gordijnstoffen, zonwering, bedden, kasten en bedtextiel. Wanneer u op zoek bent naar nieuwe harde vloeren voor in Amsterdam, kom naar Paul van Wees Interieur. W ij nemen nog de tijd voor een persoonlijk en op maat gesneden advies. Onze deskundige medewerkers zijn niet alleen gediplomeerd en vakbekwaam, maar het zijn ook mensen die nog liefde voor hun vak hebben.

Onze merken, ook voor harde vloeren in Amsterdam, zijn toonaangevend in zowel kwaliteit als uitstraling. Kom langs, neem de tijd en laat u inspireren door onze prachtige collecties. Als interieurspecialist en projectinrichter voor onder andere harde vloeren bent u bij ons verzekerd van:

  • Gediplomeerde en vakbekwame medewerkers met liefde voor hun vak;
  • Persoonlijk en op maat gesneden advies;
  • Ruime ervaring, al sinds 1937 actief als interieurspecialist;
  • Breed assortiment in onze prachtige showroom.

Wilt u graag meer weten over onze collectie harde vloeren voor in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Ons telefoon nummer is 020 – 659 33 12. U kunt ook een e-mail sturen naar info@paulvanwees.nl.

Onze showroom is gevestigd aan de Pa Verkuijllaan 33-35 in Badhoevedorp. De openingstijden van onze showroom zijn: dinsdag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 18:00 uur, vrijdag koopavond van 19:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Diverse harde vloeren mogelijk voor in Amsterdam

Linoleum is een van de mogelijkheden voor harde vloeren in Amsterdam. Linoleum heeft een natuurlijke uitstraling, is enorm slijtvast en heeft tal van kleurschakeringen en combinatie mogelijkheden, ook met uw verdere interieur invulling. Bij Paul van Wees kunnen we u als Forbo Marmoleumspecialist als geen ander adviseren over materiaal, uitvoering, dessin en onderhoud.

Vinylvloeren als PVC stroken, tegels of van de rol van onder andere Forbo, M-Flor, Gerflor, Amtico en Mipolam, en rubbervloeren van b.v. Nora of Leoxx geven uw vloer kleur, en een heel eigen uitstraling. Bekijk de marmer-, graniet-, betonlook -, en houtstructuren, noppenrubber in tegels of banen, of helemaal iets anders met een van de waanzinnige structuren, materialen en kleuren van Amtico, en maak uw keuze uit ons ruime assortiment harde vloeren voor in Amsterdam.

Meer weten over onze harde vloeren voor in Amsterdam

Heeft u bepaalde vragen over onze mogelijkheden betreffende harde vloeren voor in Amsterdam? Over de montage? Of meer over de verschillende opties? Onze kundige medewerkers informeren en adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Voor nieuwe harde vloeren voor uw woning in Amsterdam komt ook u naar de showroom van Paul van Wees Interieur. Tot snel in onze showroom!

Paul van Wees Interieur en Project

Beoordeling 9.6 gebaseerd op 99 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist