Gordijnen

Verfijning

Van elke stof kan een gordijn worden gemaakt maar wat maakt een gordijn mooi? Het is een glansdraadje, subtiele tweede kleur, de manier van weven en verven, wat er gebeurt als je de stof echt goed bekijkt.. Dat onderscheidt design van de massa en dat willen wij u laten zien en ervaren.

Een gevoel krijgen bij wat u zoekt en de uitdaging aangaan datgene voor u te vinden of u te inspireren waardoor de uiteindelijke keuze misschien ook voor u verrassend uitpakt!

Functie

Gordijnen geven rust en warmte, nemen overtollig licht weg, dempen het geluid, en zorgen voor privacy. Een puur functioneel gordijn bestaat niet want alles heeft een uitstraling. Wij zoeken graag met u mee naar de stof met de juiste functionele eigenschappen én uitstraling.

Het juiste gordijn in de juiste ruimte op de juiste manier geconfectioneerd creëert sfeer en een huislijk gevoel. Dit gevoel is voor iedereen anders en daarom staat persoonlijke aandacht centraal bij het uitzoeken van stoffen.

Vakmanschap

Gordijnen hangen het mooist als ze vakkundig worden gemaakt. Paul van Wees werkt met een atelier dat al jaren aan de top staat en keer op keer prachtig werk aflevert. De gordijnen worden door onze installateurs vakkundig gemonteerd en er wordt niet bezuinigd op goedlopende railsen, roedes, runners en degelijke vouwgordijnsystemen.