Gordijnen in Amsterdam

Heeft u nieuwe gordijnen in Amsterdam nodig? Bent u daarvoor op zoek naar een deskundig en vakbekwaam gordijnenwinkel in de regio van Amsterdam? Bij Paul van Wees bent u aan het juiste adres! Paul van Wees is de interieurspecialist en projectinrichter van huis uit. In onze winkel in regio Amsterdam hebben wij een prachtig ingerichte showroom met onder meer vloerbedekking, gordijnstoffen, zonwering, bedden, kasten en bedtextiel.  Gordijnen voor in Amsterdam bestelt u bij Paul van Wees Interieur. In onze winkel nemen wij ruime de tijd voor een persoonlijk en op maat gesneden advies. De deskundige medewerkers van Paul van Wees Interieur zijn niet alleen gediplomeerd en vakbekwaam, maar het zijn ook mensen die nog liefde voor hun vak hebben.

Onze merken, ook voor gordijnen in Amsterdam, zijn toonaangevend in zowel kwaliteit als uitstraling. Kom langs, neem de tijd en laat u inspireren door onze prachtige collecties. Als interieurspecialist en projectinrichter voor onder andere harde vloeren bent u bij ons verzekerd van:

  • Gediplomeerde en vakbekwame medewerkers met liefde voor hun vak;
  • Persoonlijk en op maat gesneden advies;
  • Ruime ervaring, al sinds 1937 actief als interieurspecialist;
  • Breed assortiment in onze prachtige showroom.

Wilt u graag meer weten over onze collectie gordijnen voor in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Ons telefoon nummer is 020 – 659 33 12. U kunt ook een e-mail sturen naar info@paulvanwees.nl.

Onze showroom is gevestigd aan de Pa Verkuijllaan 33-35 in Badhoevedorp. De openingstijden van onze showroom zijn: dinsdag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 18:00 uur, vrijdag koopavond van 19:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Grootste assortiment gordijnen voor in Amsterdam

Gordijnen geven rust en warmte, nemen overtollig licht weg, dempen het geluid, en zorgen voor privacy. Gordijnen zijn ook heel mooi, zeker bij Paul van Wees. In onze showroom hangen de nieuwste collecties van merken als o.a. Kendix, Ploeg, Jab, Fischbacher en Baumann. Deze prachtige stoffen kunnen worden verwerkt tot traditionele plooigordijnen, maar ook aan haken, ringen of uitgevoerd als vouwgordijnen.  Gordijnen hangen het mooist als ze vakkundig worden gemaakt. Paul van Wees werkt met een atelier dat al jaren aan de top staat en keer op keer prachtig werk aflevert. De gordijnen worden door onze installateurs vakkundig gemonteerd en er wordt niet bezuinigd op goedlopende railsen, roeden, runners, en degelijke vouwgordijnsystemen.

Meer weten over onze gordijnen voor in Amsterdam

Heeft u bepaalde vragen over onze mogelijkheden betreffende gordijnen voor in Amsterdam? Onze medewerkers informeren en adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Voor nieuwe gordijnen voor uw woning in Amsterdam komt ook u naar de showroom van Paul van Wees Interieur. Dus tot snel in onze showroom!

Paul van Wees Interieur en Project

Beoordeling 9.6 gebaseerd op 99 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist