Bedden en Slapen

Slapen is heerlijk. Maar dan moet u wel lekker en goed kunnen slapen. Dit is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt!
Goed slapen en uitgerust wakker worden om weer een dag van het leven te kunnen genieten. Er zijn veel slaapsystemen en soms is kiezen nog best een kunst. Daarom hebben we bij Paul van Wees een hele etage aan slapen gewijd waar u alles kunt bekijken en proberen. Een bed moet goed voelen, alsof het voor u gemaakt is. En samen met onze zeer ervaren slaapadviseurs vinden we zeker het ideale bed.

Boxsprings en Lattenbodems

De meest verkochte bedbodem is op dit moment de boxspring vanwege de uitstraling en de techniek die er in verwerkt kan worden. Van buiten lijken boxsprings erg op elkaar maar het echte onderscheid is niet te zien want dat zit binnen in.
Een box, bonellvering, pocketvering of gezoneerde pocketvering zijn een greep uit de verschillen die onzichtbaar zijn vanaf de buitenkant maar een enorm verschil maken in slaapcomfort en een goede nachtrust. Wij laten u graag voelen wat het verschil is en kijken graag met u mee of een boxspring voor u de ideale bedbodem is.

Ook de lattenbodem wordt nog veel gebruik van gemaakt, maar ze lijken niet meer op de producten van jaren geleden. Selectieve ondersteuning, volledig aan te passen naar behoefte van de klant is de nieuwe standaard. Met een lattenbodem in een prachtig ledikant, zonder concessies te doen op het gebied van uitstraling of verstelbare mogelijkheden, heeft u een bed waar u vele jaren plezier aan zal beleven!

Wij hebben een selectie gemaakt uit het grote aanbod merken waardoor er een prachtige collectie bedbodems aanwezig is die wij u graag laten zien.

Matrassen

Paul van Wees maakt uit het enorme aanbod matrassen een sterke selectie waarbij uit de verschillende segmenten en type matrassen enkel hoogwaardige producten worden aangeboden. Bij het kiezen van de juiste matras zorgen wij ervoor dat u op het juiste type met de juiste hardheid komt te liggen. U hoeft verder dus eigenlijk alleen maar te voelen of u lekker ligt. Een rustgevend gevoel om te weten dat er zoveel kennis en ervaring aanwezig is.

Ledikanten

In het huidige beddenlandschap is minder ruimte voor ledikanten vanwege de vraag naar boxsprings. Wanneer er echter een spiraal of lattenbodem gevraagd wordt komt deze in een ledikant te liggen. Daarom leveren wij prachtige ledikanten afgestemd op uw wensen! Modieus steigerhout, minimalistisch metaal of tijdloos design.. Alles is mogelijk!

Kussens

Om uw hoofd goed tot rust te laten komen, en de rest van uw lichaam optimaal te ontspannen, is een kussen hoofdzaak. We hebben ze allemaal, van kinderkussen, zo’n dik donzen hotelkussen tot specialistische orthopedische kussens. Onze adviseurs kennen alle eigenschappen; vertel ze gerust uw wens of klacht en u gaat samen met ze op zoek naar uw droomkussen. En als u die dan een paar nachten kunt uitproberen dan kan het kiezen van een kussen bij Paul van Wees niet meer misgaan.

Dekbedden

Met een groot aanbod dekbedden kunnen wij u klaarstomen voor elk seizoen. Vele varianten gevuld met wol, dons en veren of een synthetische vulling hebben allemaal een eigen gewicht, tijk en isolatievermogen en geven u de mogelijkheid om kritisch naar uw dekbed te kijken.

Dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken bepalen dikwijls de sfeer in uw slaapkamer. Paul van Wees heeft de mooiste collectie dekbedovertrekken; strak, kleurrijk, romantisch of stoer, in katoen, linnen of zijde. Verwen uzelf en kom langs, en kies uit de collecties van onder andere  Vandijck, Bedding House, Fischbacher, Heckett & Lane, Damai en Cinderella.