auping1157

slapen

Slapen is heerlijk. Maar dan moet u wel lekker en goed kunnen slapen. Goed slapen en uitgerust wakker worden om weer een dag van het leven te kunnen genieten. Goed en lekker slapen is echter niet altijd eenvoudig. Er zijn veel slaapsystemen en soms is kiezen nog best een kunst. Daarom hebben we bij Paul van Wees een hele etage aan slapen gewijd, waar je alles kunt bekijken en proberen. Een bed moet goed voelen, alsof het voor jou gemaakt is. En samen met onze zeer ervaren slaapadviseurs vinden we zeker het ideale bed.

Bedbodems

Bij Paul van Wees staan lattenbodems van Lattoflex, spiralen en boxsprings van Auping en boxsprings van Riviera.  in combinatie met de juiste matras garanderen wij u een goede nachtrust.

Matrassen

Paul van Wees maakt uit de enorme keuze van matrassen al een afgewogen selectie, waarin alle merken, types en prijzen goed vertegenwoordigd zijn. Bij het kiezen van de juiste matras zorgen wij ervoor dat u op het juiste type met de juiste hardheid komt te liggen. U hoeft verder dus eigenlijk alleen maar te voelen of u lekker licht. Een rustgevend gevoel om te weten dat er zoveel kennis en ervaring aanwezig is.

Kussens

Om uw hoofd goed tot rust te laten komen, en de rest van uw lichaam optimaal te ontspannen, is een kussen hoofdzaak. We hebben ze allemaal, van kinderkussen, zo’n dik donzen hotelkussen tot specialistische orthopedische kussens. Onze adviseurs kennen alle eigenschappen; vertel ze gerust uw wens of klacht en u gaat samen met ze op zoek naar uw droomkussen. En als u die dan een paar nachten kunt uitproberen dan kan het kiezen van een kussen bij Paul van Wees niet meer misgaan.

Dekbedden

Van oudsher is Paul van Wees specialist in dekbedden in alle mogelijke maten, gevuld met wol, dons of in een synthetische uitvoering. Er zijn misschien wel veel meer soorten en uitvoeringen dan u denkt, en we vertellen u graag over alle unieke eigenschappen, herkomst, temperatuur, en isolatie.

Dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken bepalen dikwijls de sfeer in uw slaapkamer. Paul van Wees heeft de mooiste collectie dekbedovertrekken; strak, kleurrijk, romantisch of stoer, in katoen, linnen of zijde. Verwen uzelf en kom langs, en kies uit de collecties van onder andere  Vandijck, Auping, Bedding House, Fischbacher, Arli, Damai, Cinderella.

Interieur en Project Badhoevedorp